د OBE – SCL دوولس ورځنی ورکشاپ پای ته ورسېدی!

آراکوزیا د لوړو زده کړو مؤسسه د کیفیت جوړوني او ظرفیت لوړوني اصل او خپل ستراتيژیکو لمړمیتوبونو ته په کتو د دریو واړو (حقوق، انجنیري او ښووني او روزني پوهنځیو) ۲۷ تنو دائمي استادانو ته د “OBE – SCL” تر عنوان لاندي د فعالي معاصري زده کړي دوولس ورځنی روزنیز ورکشاپ دایر کړی ؤ.

یاد ورکشاپ چي د مسلکي پراختیا مرکز PDC لخوا د نیمروز پوهنتون له رئیس او د “OBE – SCL” ټرینر “ښاغلي پوهنیار محمد قاسم عادل” سره د رسمي قرار داد په اساس پلان سوی ؤ پر (۱۴۰۰/۲/۲۶) نېټه پیل سوی ؤ چي دوولس ورځي یې دوام وکړ او پر (۱۴۰۰/۳/۸) نېټه د شنبې په ورځ ګډونوالو ته د تصدیق پاڼو په ورکولو سره پای ته ورسېدی.
په درنښت.
نشراتي کمېټه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
ورکشاپ دوازده روزه OBE-SCL به پایان رسید!

موسسه آموزش عالی آراکوزیا ، در راستای اصل کیفیت سازی و ظرفیت سازی و اولویت های استراتژیک خود ، به سه عضو هیئت علمی دائمی از هر سه دانشګاه (حقوق ، انجینري و تعلیم و تربیه) تحت عنوان “OBE-SCL” به ۲۷ استاد های دایمي اعطا کرده است.

این ورکشاپ توسط مرکز توسعه حرفه ای PDC بر اساس قرارداد رسمی با رئیس دانشگاه نیمروز و مربی OBE-SCL ، پروفسور محمد قاسم عادل برگزار شد. این ورکشاپ از تاریخ ۱۴۰۰/ ۰۲/ ۲۶ اغاز نمود و به مدت 12 روز ادامه داشت و روز شنبه به تاریخ ۱۴۰۰/ ۰۳/ ۲۶ با صدور گواهینامه برای شرکت کنندگان به پایان رسيد.
با احترام.
کمیته یی فرهنګی و نشراتی.