داراکوزیا پوهنتون د تضمین کیفیت امریت میاشتنۍ ناسته تر سره سوه

۱۴۰۰/ جوزا/ ۰۴
غونډه د پوهنتون دټولو کمېټو دمسوُلینو سره د تضمین کیفیت او لوړاوي د امریت له لوري دایره سول، چې په کي د کمېټو مسؤلینو ګډون کړی وو.
د کمېټو مسؤلینو خپل د کارونو راپورونه او ستونزي شریکي کړې او د راتلونکي په اړه هم لازم تصمیمونه ونیول سول، او د رهبري له لوري هم ورته لازمي سپارښتني تر سوې.
اراکوزیا پوهنتون چې څوارلس اصلي کمېتي لري، دټولو کارونو ښه پرمخ روان دي او ټولنې ته د وړ کادرونو دفارغولو په موخه زیار باسي .
په درنښت.
فرهنګي او نشراتي کمېټه.
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
جلسه ماهانه اداره تضمین کیفیت دانشگاه آراکوزیا برگزار شد.
۱۴۰۰ / جوزا / ۰۴
این جلسه به ریاست اداره تضمین و ارتقا Quality کیفیت با مسئولان کلیه کمیته های دانشگاه برگزار می شد که مسئولان کمیته ها نیز در آن شرکت داشتند.
مسئولان کمیته گزارشات و مشکلات کار خود را به اشتراک گذاشتند و در مورد آینده تصمیمات لازم را گرفتند و توصیه های لازم توسط رهبری صورت گرفت.
دانشگاه آراکوزیا ، که دارای چهارده کمیته اصلی است ، عملکرد خوبی دارد و سخت تلاش می کند تا نیروهای متخصص برای جامعه تولید کند.
با احترام.
کمیته فرهنگی و نشراتی.